„Az életben minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezik hozzám!”

Ez az Access Consciousness hitvallása. Egy olyan tudatosságközpontú módszeré, amely alkalmazói kérdésben élnek és soha nem állítják, hogy tudják a választ. Kérdés viszont rengeteg van. Olyan kérdések ezek, amelyek eltörlik a korlátozásokat, és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk. Olyan kérdések ezek, amelyek elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magad, vagy másokat megítélnél, minősítenél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit se utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?

Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél amiről eldöntötted, hogy nem lehetséges?

Gary Douglas

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”         ~ Gary Douglas ~

A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra. Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. A polaritás (kétpólusú gondolkodás, valami jó vagy rossz, ilyen vagy olyan) nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumái, zaklatottsága szerint működjünk. Ahhoz, hogy ettől a nézőponttól megszabaduljunk, a legjobb módszer, ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely gondolattal, érzéssel, hitrendszerrel szemben. Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk, érzünk, hiszünk, csak egy érdekes nézőpont (nem jó vagy rossz), fel tudjuk szabadítani magunkat.

Az Access Bars egy olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni ezen a földön. A legtöbb ember számára a Bars futtatása az első alkalom arra, hogy engedjék maguknak, hogy kötelesség és megfontolás nélkül befogadjanak.

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes gondolatodat, hozzáállásodat, hiedelmedet, érzelmedet tároltad el, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor futtatják a barjaidat, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövőbe, mint korábban.

A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont.

A Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. A valódi befogadás az, amikor a testnek lehetővé teszed, hogy választása legyen, és más lehetőségeket teremtsen. Ez a testnek a hajlandósága és képessége arra, hogy azt a nézőpontot válassza, amit akar.

A Bars hozzájárulás. Olyan hozzájárulás, amely változást idéz elő az életed bármely területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból működni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás, a jobb minőségű, boldogabb élet felé.  

Amennyiben úgy érzed, én is hozzájárulás lehetnék ezen az úton számodra, csak választanod kell. Hívhatsz a +3670/376-4167-es telefonszámon vagy küldhetsz emailt az annamaria@eletkirako.hu címre.